Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00


VS-president Donald Trump en zijn echtgenote Melania testen positief op coronavirus en gaan in quarantaine

Written by on 2 oktober 2020

Eerder vandaar bleek al dat Hope Hicks, een nauwe communicatiemedewerkster van president Trump, positief heeft getest. Dat heeft president Trump op de nieuwszender FOX bevestigd. De twee hebben de afgelopen dagen nog samen gereisd, onder meer in de presidentiële helikopter en in het vliegtuig Air Force One. 

“President Donald Trump wordt elke dag op corona getest”, zegt Amerika correspondent Björn Soenens. “We weten intussen dat president Trump vaker niet dan wel een mondmasker draagt” zegt Soenens, “zeker bij contacten met nauwe medewerkers”.