Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00


Chrissy Teigen zonder filters over verlies van zoon kort na geboorte met hartverscheurende getuigenis en foto’s 

Written by on 1 oktober 2020

“Niet elke dag kan er een zijn vol zonneschijn. Op donkere dagen zullen we rouwen, onze ogen uithuilen. Maar we zullen elkaar omhelzen en elkaar nog meer liefhebben, en er ons door slaan”, gaat ze voort. Echtgenoot Legend heeft Teigens post geretweet.

Teigen en zanger/producer Legend hebben al twee kinderen, Luna Simone (4) en Miles Theodore (2). Die zwangerschappen kwamen er niet zonder slag of stoot: de kinderen kwamen er via ivf en na de geboorte van haar dochter kreeg Teigen een postnatale depressie. De komst van Jack was een complete verrassing voor het koppel, want Teigen werd zwangerschap op natuurlijke wijze.