Current track

Title

Artist

Current show

X-Dance

00:00 06:00

Current show

X-Dance

00:00 06:00


Hollywoodacteur Chadwick Boseman gaf deel van loon aan Sienna Miller voor rol in “21 bridges”

Written by on 29 september 2020

“21 bridges” was een film met een groot budget, dus Miller stelde haar looneisen. “Iedereen weet dat er een loonkloof is in Hollywood (vrouwelijke actrices verdienen doorgaans minder dan mannen voor gelijkaardige rollen, red.). Ik vroeg een som, maar de studio wou die niet betalen. Ik was al aan het twijfelen om opnieuw aan het werk te gaan, mijn dochter zou met school starten en het kwam mij niet zo goed uit. Dus ik zei: ik doe het als jullie mij op de juiste manier compenseren. En uiteindelijk gaf Chadwick mij een deel van zijn salaris, zodat ik de som kreeg die ik gevraagd had. Hij zei dat ik dat verdiende te krijgen.”