Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Top 40

14:00 17:00

Current show

Xclusif Top 40

14:00 17:00


Royals: woelige week voor Harry en Meghan, de ene door politiek kleur te bekennen, de andere in de rechtbank

Written by on 27 september 2020

De rechter liet deze week op een hoorzitting dan weer verstaan dat de totale kost geraamd voor de rechtszaak “buiten proportie” is. The Mail on Sunday schat de kosten op een slordige 1, 3 miljoen euro, Harry en Meghan op 1,9 miljoen. Het langverwachte proces start pas volgend jaar, wellicht in januari, en zou tot tien dagen kunnen duren.

Ook werd op de zitting een hartige woordje gepraat over “Finding freedom”, de recente biografie over de Sussexen. Harry en Meghan ontkennen dat ze hun medewerking hebben verleend aan het boek van  schrijvers Omid Scobie en Carolyn Durand.

De advocaten van The Mail on Sunday beweren dat medewerkers van Harry en Meghan hebben samengewerkt en namen van intimi hebben doorgegeven om een handje te helpen.