Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00


Design scoren of topmodel Kate Moss bekijken? Met deze weekendtips halen we u zo uit die luie zetel

Written by on 26 september 2020

Bij het veilinghuis Artcurial in Brussel kan u nog tot 2 oktober een originele tekening van Hergé bewonderen, dat viel eerder te lezen op VRT NWS. Het gaat over een tekening die 84 jaar geleden werd gemaakt voor de cover van “De blauwe lotus”, een van de avonturen van stripheld Kuifje.

Helaas, het team van het Brusselse veilinghuis heeft positief getest op COVID-19 en dus is de tekening niet meer toegankelijk. Veiligheid voor alles. Voor de liefhebbers met voldoende middelen: de tekening wordt in november geveild in Parijs en zou 2 tot 3 miljoen (!) euro opleveren. Prettig weekend!