Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Argentijns parlementslid neemt ontslag wegens kussen van borsten tijdens digitale zitting

Written by on 25 september 2020

Op een videoscherm waren toen verschillende volksvertegenwoordigers te zien, die vanwege het coronavirus van thuis uit deelnamen aan de zitting. Ook Ameri en zijn partner kwamen op die manier duidelijk in beeld.

Voorzitter Sergio Massa staakte de sessie na het zien van de beelden. Niet veel later werd de zitting van het parlement geschorst. “Deze afgelopen maanden waarin we op afstand hebben gewerkt, hebben we meerdere incidenten gehad waarbij afgevaardigden in slaap vielen of iemand zich verstopte”, zei Massa. “Maar vandaag hebben we een situatie gehad waarin de grenzen van dit huis echt zijn overschreden.”

Ameri probeerde na het incident zijn excuses aan te bieden. “Hier in het midden van het land is de verbinding heel slecht”, zei de parlementariër. Ameri voegde eraan toe dat zijn partner onlangs borstimplantaten had gekregen en hij op dat moment vroeg hoe het met haar ging.