Current track

Title

Artist

Current show

Partyland

17:00 19:00

Current show

Partyland

17:00 19:00


#ikdoenietmeermee: ophef in Nederland omdat BN’ers zich van coronaregels afkeerden, wat is er aan de hand?

Written by on 24 september 2020

Volgens Demeyere moeten we de actie van de BN’ers in het licht plaatsen van de groeiende kritiek op de coronamaatregelen. “Maar dat doe je met goede argumenten, anders is jouw carrière als influencer afgelopen.” 

Ondertussen is ook bekend geraakt dat Louise een grote opdracht niet krijgt omdat ze heeft deelgenomen aan de actie. Normaal moest ze optreden in het nieuwe Scala Theater tijdens de Utrechtse Jaarbeurs, maar dat gaat nu niet door. “Met een artiest die zich op die manier over corona uit, willen wij niet geassocieerd worden”, klinkt het bij Senf Theaterproducties.