Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00


Vlaams Belang-kopstuk Gerolf Annemans opgepakt tijdens actie in de Wetstraat

Written by on 23 september 2020

Vlaams Belang voerde vanochtend actie tegen de vorming van een Vivaldi-regering. Een tiental parlementsleden van de partij reed vanochtend naar het federaal parlement in de Wetstraat en bleef er tien minuten stilstaan met de auto. Daardoor kwam het verkeer tien minuten stil te liggen. Een terechte actie volgens de partij want “de Wetstraat legt het land al een jaar stil”, aldus partijvoorzitter Tom Van Grieken (Vlaams Belang) op Twitter. 

De partij wil niet lijdzaam toekijken hoe een “anti-democratische en anti-Vlaamse Vivaldi-coalitie” op de loer ligt, klinkt het. 

Bekijk beelden van de arrestatie: