Current track

Title

Artist

Current show

Keep The 90’s

18:00 20:00

Current show

Keep The 90’s

18:00 20:00


Gentse Overpoort gisteravond rustiger dan maandagavond

Written by on 23 september 2020

“Het blijft niet alleen bij aanmanen en waarschuwen,”, zegt Eva Houpels van de Gentse politie : “We geven maar één waarschuwing. Daarna zullen we verbaliseren. En afhankelijk van de inbreuk, kan de boete serieus oplopen. Iemand die geen mondmasker draagt bijvoorbeeld, krijgt een boete van 250 euro. 

De terrassen in de Overpoortstraat zijn intussen ook afgebakend van de rest van de straat. Eva Houpels: “De terrassen staan mooi aan de kant, en er is een vrije doorgang voor de hulpdiensten. Daardoor kunnen er ook jongeren gewoon door de straat wandelen zonder dat de terrassen overrompeld worden.