Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00


K3 in Wijnegem Shopping Center voor opnames film: “Normaal moesten we in Egypte zitten”

Written by on 21 september 2020

Veel bedrijvigheid in het shoppingcenter van Wijnegem zondagavond, want de zangeressen van K3 namen er enkele scènes van hun nieuwe film ‘Dans met de Farao’ op. In die film geven de meisjes een optreden in een Egyptisch museum. Daar komen ze een Wenskat tegen en daarvan mogen ze alle drie een wens doen.

Marthe, de zwartharige van de drie, wenst dat ze alles kan kopen wat ze voor zichzelf wil. En om die specifieke scènes op te nemen, kozen de meisjes Wijnegem Shopping Center uit. “Ik ben opgegroeid hier in de buurt, dus bij slecht weer kwam ik hier geregeld binnenvallen”, lacht Marthe.