Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Live

21:00 24:00

Current show

Xclusif Live

21:00 24:00


Vrijwilligers verzamelen vanmiddag opnieuw om voort te zoeken naar vermiste 12-jarige jongen uit Mortsel

Written by on 20 september 2020

Na 3 dagen is er nog steeds geen spoor van de jongen. Familieleden, vrienden en sympathisanten verzamelen vanmiddag om 12 uur opnieuw aan het Q8-tankstation in Wilrijk. Ze gaan flyers uitdelen en vanaf 14 uur willen ze zich verspreiden om voort te zoeken naar Ilias, niet alleen in Antwerpen, maar in het hele land.

De politie houdt alle opties open in het onderzoek. “Ilias kan overal zijn, dus het uitkammen van een bepaald gebied: dat valt nu niet te organiseren”, zo klonk het gisteren. “We vragen dat mensen overal ten lande naar hem uitkijken, en de politie verwittigen als ze meer zouden weten. Alle pistes liggen momenteel open, zowel dat Ilias is weggelopen, als een mogelijk misdrijf.”