Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Al zeker 67 West-Vlaamse jongeren besmet geraakt in het Portugese Albufeira: “We verwachten er nog meer”

Written by on 16 september 2020

Organisator Jordy S’Jongers van Summer Bash is hard geschrokken. “Wij organiseren alles voor hen. Vlucht, vervoer, accomodatie en uitstapjes. We doen dat op veel manieren coronaproof, we werkten daarvoor ook in bubbels. Dat is de hele zomer goed gelukt met meer dan 1.000 jongeren. Tot nu dus … “

Het is opvallend dat er veel West-Vlamingen besmet zijn. “Dat waren veel jongeren die niet deelnamen aan ons kamp, maar wel in de buurt waren. Zij hielden zich niet aan de bubbels”, denkt ’s Jongers. 

S’Jongers doet een oproep aan alle jongeren die in Albufeira waren tussen 2 en 12 september. “Ga in quarantaine, zelfs als je negatief hebt getest. Ik vrees dat een derde van onze jongeren gaan besmet zijn. Het zal nog meer zijn, want er waren dus ook nog veel jongeren hier die niet met ons mee zijn.”