Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Live

21:00 24:00

Current show

Xclusif Live

21:00 24:00


Ook vandaag belooft het kwik een dagrecord te bereiken, de grote hitte verdwijnt pas vanaf donderdag  

Written by on 15 september 2020

Morgen begint vrij zonnig, maar in de loop van de dag komen er geleidelijk meer stapelwolken en hoge wolkenvelden. Op het einde van de namiddag stijgt de kans op enkele onweerachtige buien, vooral ten zuiden van Samber en Maas. De maxima schommelen tussen 22 graden aan de kust, 25 tot 28 graden in het centrum en 30 graden in het uiterste zuidoosten.

Overmorgen wordt de luchtmassa, onder invloed van een hogedrukgebied boven de Noordzee, vrij stabiel. Na het optrekken van het lokale ochtendgrijs wordt het overal zonnig, maar ook minder warm met maxima tussen 19 graden aan zee, 21 graden in het centrum en tot 25 graden in Belgisch Lotharingen. Vrijdag blijft het nog zeer zonnig en wordt het iets warmer: maxima van 21 graden aan zee tot 24 of 25 graden langs de Franse grens.