Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Dochters vermiste Don Lewis (“Tiger king”) doen oproep tijdens “Dancing with the stars” waarin Carole Baskin zit

Written by on 15 september 2020

Baskin zou Lewis laten oppeuzelen hebben door tijgers en het resterende bewijsmateriaal door de vleesmolen hebben gedraaid. Baskin ontkent en liet eerder weten dat ze teleurgesteld was in de makers van “Tiger king”. Zij stelt dat de serie “vol leugens” zit. 

Ook de dochters van Lewis verdenken Baskin. Zij kochten zendtijd tijdens een reclameblok in “Dancing with the stars” om een oproep te doen. Die emotionele oproep kwam er niet toevallig: de 59-jarige Baskin neemt deel aan de danswedstrijd. Voor de gouden tip looft de familie nu de som van 100.000 dollar uit.

BEKIJK hier de oproep van Lewis’ gewezen assistente, zijn drie dochters en hun advocaat: