Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Royals op zondag: Camilla tussen de coronaspeurhonden en Eloise van Oranje ligt rokend in “elke Albert Heijn”

Written by on 13 september 2020

In Noorwegen heeft prins Sverre Magnus (14) zijn confirmatie of geloofsbelijdenis achter de rug. Hij is nu lid van de lutherse kerk. Sverre Magnus is de zoon van kroonprins Haakon en prinses Mette-Marit.

De confirmatie gebeurde – door corona – in beperkte kring. Slechts 16 genodigden waren in de kerk van Asker toegestaan, onder hen zijn ouders, zus Ingrid Alexandra, zijn plusbroer Marius met vriendin Juliane Snekkestad, grootouders koning Harald en koningin Sonja, en zijn Noorse peetouders Espen Höiby, Björn Stensland en Marianne Gjellestad. De Nederlandse koningin Máxima, zijn andere doopmeter, was ook welkom maar zakte met de reisbeperkingen (met verplichte quarantaine) niet af.  

(scroll voort onder de foto’s)