Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00


Record voor The Rolling Stones: in zes verschillende decennia op 1 in Britse albumlijst

Written by on 12 september 2020

The Rolling Stones werd opgericht in 1962 en bestaat dus al bijna 60 jaar. Zanger Mick Jagger is intussen 77 jaar, gitarist Keith Richards 76, drummer Charlie Watts 79 en gitarist Ron Wood 73. En ook al hebben ze een zekere leeftijd, ze blijven actief muziek maken en de wereld rond touren.

De rockband heeft nu 13 nummer 1-noteringen in de Britse albumlijsten, met de heruitgaves van “Exile On Main St” en “Goats Head Soup” erbij.  Daarmee doen ze het even goed als Elvis Presley en Robbie Williams. Alleen The Beatles doen het beter, zij haalden 17 keer de eerste plaats in de albumlijsten, met daarbij twee heruitgaves van eerder verschenen albums.