Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Vlaamse Vereniging Studenten: “Studenten moeten vroeger signaal krijgen dat ze in gevarenzone zitten rond studiepunten”

Written by on 8 september 2020

Voor Jarne De Maeyer, geneeskundestudent aan de KU Leuven, is het ook bang afwachten tot vrijdag. Dan weet hij of hij al dan niet geslaagd is voor zijn herexamens. Hij studeert al sinds 2014 geneeskunde, maar kreeg het moeilijk na het overlijden van zijn mama in 2015. “Mijn resultaten kelderden helaas samen met mijn gemoedstoestand.” Ook de jaren nadien had De Maeyer het psychologisch nog erg moeilijk. “Nu ik het voorbije jaar psychologische hulp gekregen heb, zie ik mezelf die master wel halen.” Maar als vrijdag echter zou blijken dat hij niet geslaagd is, moet hij zijn leven volledig omgooien, vertelde hij in “De wereld vandaag” op Radio 1.