Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Burgemeesters trekken coronalessen uit Ronde van Frankrijk: “Niemand op hellingen tijdens Ronde van Vlaanderen”

Written by on 8 september 2020

“In alle publieke zones gaan we zoveel mogelijk mensen mensen weren. De organisator van de ronde, Flanders Classics, plant een campagne om zoveel mogelijk mensen aan te zetten om de ronde van thuis uit te beleven”, zegt burgemeester Willequet. “Er komen géén schermen op pleinen of langs straten. Het wordt een totaal andere editie.” Dat is ook voor de horeca een heikel punt, want extra volk kan niet toegelaten worden: “De cafés en restaurants kunnen gewoon openblijven zoals anders, met uitgebreide terrassen, maar ze mogen niet meer volk toelaten dan dat ze op een gewone dag zouden doen.”