Current track

Title

Artist

Current show

MovieNight

22:00 24:00

Current show

MovieNight

22:00 24:00


Antwerpse Stadsschouwburg en Lotto Arena willen heropening in oktober 

Written by on 8 september 2020

“We moeten onze aanvraag nog voorleggen aan de Antwerpse burgemeester, maar hebben alle vertrouwen in een goede afloop”, zegt Van Esbroeck bij Radio 2 Antwerpen. “Als alles volgens plan verloopt, moeten we slechts één stoel tussen de bubbels vrij houden. We zouden ook alle rijen kunnen gebruiken. Op die manier gaan we naar 70 tot 75 procent van de capaciteit. Voor de Antwerpse Stadsschouwburg kom je dan aan 1300 à 1400 mensen. Voor de Lotto Arena bij sportwedstrijden spreken we over 3.000 toeschouwers, voor concerten gaat dat naar 4.000 man. Dat zijn aantallen die opnieuw aantrekkelijk zijn voor producenten en concertorganisatoren.”