Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Advocaat Reuzegommer: “Druk op rechters is zo groot, dat ik hoop dat ze nog onafhankelijk kunnen oordelen”

Written by on 7 september 2020

Eind vorige week had de advocaat van een andere verdachte, Christian Clement, al een open brief geschreven, waarin hij opriep tot rust en sereniteit: “De slinger is inmiddels ver doorgeslagen met bijhorende paniekreacties en aangekondigde wraakacties. De rust en sereniteit, die zo’n dramatisch dossier als dit nodig heeft, zijn ver zoek.”

Ook hij benadrukte de spijt van zijn cliënt. “Hij is niet het kind van puissant welstellende ouders met een elitair netwerk. Cliënt heeft als student altijd gewerkt om zijn steentje aan de maandelijkse kosten om in Leuven op kot te kunnen studeren bij te dragen. Ook hij worstelt met de ondraaglijke zinloosheid van dit heengaan van zijn leeftijdsgenoot.”