Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Ophef in VS over Trump die gesneuvelde soldaten “losers” zou hebben genoemd, maar Witte Huis gaat in de tegenaanval

Written by on 5 september 2020

Tegenstanders van de president grijpen het artikel aan om Trump af te schilderen als iemand die niet begaan is met militairen. Het anti-Trump-kamp verwijst in televisieoptredens, verklaringen en advertenties naar de vermeende uitspraken. Zo noemde de Democratische presidentskandidaat Joe Biden de uitspraken een schande en on-Amerikaans. Volgens Biden bewijst het dat Trump niet geschikt is als president en als aanvoerder van de strijdkrachten. Biden zei ook dat zijn overleden zoon, die voor de strijdkrachten in Irak zat, geen sukkel was.

(Lees verder onder de foto)