Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Presidentskandidaat Joe Biden voert campagne in game: “Games zijn maatschappelijk fenomeen geworden”

Written by on 4 september 2020

Animal Crossing is een game die in 2001 door Nintendo werd ontwikkeld. In de game krijgen spelers een eilandje dat ze moeten onderhouden. Ze moeten bomen planten, het gras afrijden en kunnen huisjes bouwen. Ze worden omringd door dieren, met wie ze kunnen praten. Wat Animal Crossing ook leuk maakt voor de gebruiker, is dat je met verschillende vrienden tegelijk kan spelen, en ook chatten. “De game is razend populair bij jongeren en ook volwassenen spelen die af en toe”, zegt David Verbruggen, woordvoerder van FLEGA, de Vlaamse Gamingfederatie en kenner van games.