Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


20-jarige Sanda Dia sterft na studentendoop, wat gebeurde er tijdens die fatale nacht?

Written by on 3 september 2020

Maar een beloning volgde niet, integendeel. De schachten moesten op hun knieën gaan zitten en vragen beantwoorden. Bij elk fout antwoord moest er gedronken worden. Gin, bijna een liter. De bedoeling was blijkbaar dat ze volledig van de wereld waren en ze zich weinig of niets zouden herinneren. Op de cantus die hierop volgde moest nog meer worden gedronken. De drie schachten lagen stomdronken op de grond. De traditie bij Reuzegom wil dat de leden dan op de Schachten urineren, wat ook die avond gebeurde.

’s Nachts belandden ze op het kot van Sanda om er hun roes uit te slapen. Reuzegommers knippen stukken uit hun haar en smeren er choco in. De schachten zijn te dronken om ook maar iets daarvan te merken. Water drinken kon niet, want de Reuzegommers hadden de kraan afgeplakt. Er hing een briefje aan: “Niet drinken anders geen Reus”.