Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Weduwe Chovanec aan VRT NWS: “Niets kan hem terugbrengen, maar misschien wordt iemand anders wél gered van deze beesten”

Written by on 2 september 2020

Diezelfde dag vertrekt ze samen met haar dochter met de auto richting België. Wanneer ze aankomt in het ziekenhuis, krijgt ze van de dokters te horen dat er geen hersenactiviteit meer is. Op maandag wordt dat nieuws bevestigd: haar man was hersendood en ze zouden op korte termijn de machines afleggen.

“Ik ben er vrij zeker van dat hij stierf in de cel”, zegt ze in een interview aan VRT NWS. “Ik geloof niet dat hij gestorven is aan een hartaanval, ik denk dat hij verstikt is door de politie. De hartaanval was gewoon een afleidingsmanoeuvre om alles geheim te houden.”