Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Parket van Charleroi reageert: “Geen bewijs dat optreden politie de dood van Chovanec heeft veroorzaakt”

Written by on 2 september 2020

In een uitgebreide persmededeling meldt het parket dat het onderzoek naar de zaak nog steeds aan de gang is en dat er in het belang van het geheim van het onderzoek sommige informatie niet vrijgegeven kan worden.

Volgens het parket van Charleroi is er – in tegenstelling tot wat er wordt geïnsinueerd – op dit ogenblik geen enkel bewijs dat de dood van Jozef Chovanec veroorzaakt is door de politie. Dat blijkt uit de verschillende onderzoeken die door verschillende experts, meldt het parket. Het parket verwijst naar de autopsie, maar ook naar de toxicologische analyses die zijn uitgevoerd.

Het parket besluit dat het onderzoek naar de dood van Jozef Chovanec voortgezet wordt.