Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Pakistan blokkeert datingapps wegens “onfatsoenlijke inhoud”

Written by on 2 september 2020

De Pakistaanse autoriteiten voeren de strijd op tegen meerdere digitale platforms, die volgens hen gefaald hebben om content te controleren die tegen de lokale islamitische wetten ingaat. De getroffen datingapps kregen van Islamabad eerder een waarschuwing en de vraag om de inhoud beter te modereren, maar ze gaven hier geen gehoor aan.

De Pakistaanse telecomwaakhond zegt in een mededeling bereid te zijn om de applicaties weer toe te laten als ze zich engageren om de “immorele content” strenger te controleren. Naast Tinder en Grindr zijn ook minder bekende apps geblokkeerd, zoals Tagged, Skout en SayHi.