Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Dan toch geen partijbestuur, CD&V-ministers zitten vanavond wel samen

Written by on 31 augustus 2020

De Vlaamse christendemocraten hielden vanmorgen dan een politiek bestuur, zij het digitaal. Daar werden nog geen knopen doorgehakt, maar werd er wel afgesproken dat er vanavond om 20 uur opnieuw samengekomen zou worden, deze keer fysiek.

Verschillende media concludeerden daaruit dat de partij zou beslissen of ze al dan niet zou meestappen in Vivaldi. Maar dat was nooit de bedoeling, zo klinkt het bij de partij. En dus is de vergadering nu afgelast, omdat de verwachtingen te hoog lagen. Onze redactie verneemt wel dat de verschillende CD&V-ministers uit de Vlaamse en federale regering momenteel samenzitten om te kijken hoe het nu verder moet.