Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


4 uur wachten op arts die in gang vraagt of alles oké is: nieuwe documenten roepen vragen op in zaak-Chovanec

Written by on 31 augustus 2020

Tot 1 uur is Chovanec relatief kalm. Rond 1.30 uur begint hij met zijn hoofd op de deur te bonken. Dat doet hij meer dan tien keer, verklaarden politie-agenten in hun verhoor. Een agent verklaarde ook dat er toen al duidelijk verwondingen zichtbaar waren. Vervolgens bevelen de agenten hem om te gaan slapen.

Tussen 1.30 uur en 4.20 uur is Chovanec de hele tijd onrustig. Hij ijsbeert door de cel, hij staart naar de camera, hij maakt boksbewegingen in de lucht, hij springt op en neer, hij gaat op de grond liggen, draait zichzelf in een deken, waggelt door zijn cel, doet zijn kleren uit, slaat zichzelf, besmeurt het kijkgaatje van de cel met uitwerpselen, doet sportoefeningen, zingt, schreeuwt…