Current track

Title

Artist

Current show

X-Dance

00:00 06:00

Current show

X-Dance

00:00 06:00


Alweer een granaat gevonden en opgeruimd in Deurne, deze keer voor een voordeur  

Written by on 29 augustus 2020

De ontmijningsdienst DOVO kwam ter plaatse om de granaat mee te nemen. De politie zette de straat even af, maar er moest niemand worden geëvacueerd. Er zijn de laatste dagen verschillende incidenten geweest in Antwerpen.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd vijf keer geschoten op een leegstaande horecazaak aan de Turnhoutsebaan in Deurne. Eerder werd ook een woning in de Beukenstraat in Borgerhout beschoten, en in de Godtsstraat ontplofte een granaat onder een geparkeerde wagen.

Een explosief vernielde de voordeur van een woning in de Kerkhofweg in Deurne, en in de De Gryspeerstraat in Deurne werd eerst een granaat gegooid naar een leegstaande apotheek en werd vervolgens het pand ernaast beschoten met een machinegeweer.