Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Republikeinen nomineren Donald Trump officieel als kandidaat-president op eerste dag van Conventie

Written by on 24 augustus 2020

Elke avond zullen er familieleden van Trump spreken.  De aftrap van de Conventie geeft Donald Junior, zoon van president Trump. Donald Jr. heeft geen officiële positie in het Witte Huis, maar treedt vaak op als fervent verdediger van zijn vader op sociale media en op Fox News.

Andere sprekers zijn Senator Tim Scott – de enige zwarte Republikeinse senator en Nikki Haley, de voormalige Amerikaanse ambassadeur bij de VN. Scott is een pleitbezorger van een politiehervorming en had in het verleden kritiek op president Trumps omgang met raciale kwesties.