Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Koppel uit Evergem vertrok op 3 maart voor 3 weken naar Aruba, door corona moest het er bijna half jaar blijven

Written by on 24 augustus 2020

“Een normale toerist betaalt zich blauw aan hotel- en restaurantkosten, dat viel gelukkig weg. Maar we kwamen natuurlijk wel tussen in de vaste kosten en we hebben hen ook een mooi cadeau gekocht voor de gastvrijheid”, vertelt Ronald.

Zijn vrouw Gerda heeft diabetes en ook dat leidde tot extra kosten. In BelgiĆ« zijn de medicatie en hulpmiddelen gratis, maar in Aruba moesten ze daar allemaal wel voor betalen. “Een sensor die mijn vrouw nodig had, kost daar 105 euro per veertien dagen. Dus gespreid over een half jaar liep dat ook wel op.