Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Golfgate in Ierland: eurocommissaris gaat door het stof na fel bekritiseerd diner met 80 hooggeplaatsten (maar weigert op te stappen)

Written by on 23 augustus 2020

Eurocommissaris Phil Hogan, effectief een golfer, houdt echter nog vast aan het Brusselse pluche en beperkt zich tot uitvoerige excuses voor zijn aanwezigheid. Hij zal zich in het bijzonder verontschuldigen tegenover de zorgmedewerkers, zo luidt het, en iedereen die een geliefde verloren heeft tijdens de coronapandemie.

“Ik erken dat ik een gevoelige snaar heb geraakt bij het Ierse volk, iets waarvoor ik me diep wil verontschuldigen”, klinkt de schuldbelijdenis. Maar “als ik had geweten dat er een inbreuk zou zijn van de coronarichtlijnen zou ik niet gegaan zijn”, verdedigt hij zich.