Current track

Title

Artist

Current show

Crazy Music Live

19:00 21:00

Current show

Crazy Music Live

19:00 21:00


Antwerpen opnieuw opgeschrikt door twee explosies

Written by on 23 augustus 2020

Twee explosies hebben zondagnacht in de vroege uurtjes Antwerpen opgeschrikt. Eerst was er een explosie in Deurne, later ontplofte een granaat onder een geparkeerde auto in Borgerhout. Dat bevestigt de lokale politie Antwerpen. Bij de twee incidenten zijn geen gewonden gevallen.

De Kerkhofweg in Deurne werd rond kwart over drie opgeschrikt door een luide knal. Het gerechtelijk labo en DOVO kwamen ter plaatse en onderzochten de feiten. “Het gaat hier zeker niet om een granaat. Wat het wel was, wordt nog onderzocht”, zegt Sven Lommaert van de Antwerpse politie. “Toen de ploegen in Deurne aan het werk waren, kwam de melding van een explosie in de Godtsstraat in Borgerhout, dus zijn ze meteen ook naar daar afgezakt.”