Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


VOKA: “Alsjeblieft Wetstraat, stop met politieke spelletjes, onze bedrijven kunnen dit niet meer aan”

Written by on 20 augustus 2020

Een blijvend omzetverlies van 10 procent volgend jaar. Dat is wat VOKA, het Vlaams Netwerk van Ondernemingen, voorspelt voor de Vlaamse bedrijven. Uit een bevraging van de werkgeversorganisatie blijkt dat bedrijven nog altijd lijden onder de coronacrisis.

“Dat betekent dat we naar een economie gaan die maar op 90 procent van haar capaciteit draait”, stelt Hans Maertens van VOKA. “Het herstel van de economie zal dan ook heel lang duren, net zoals het bestrijden van de coronacrisis zelf. De binnenlandse consumptie slabakt maar ook de export blijft zwaar lijden onder de coronamaatregelen.”