Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Liveblog: Aantal besmettingen blijft aan zelfde tempo vertragen: nu gemiddeld 535 besmettingen per dag

Written by on 20 augustus 2020

Nieuwe berichten kunnen niet opgehaald worden, probeer het later opnieuw.

Liveblog

Nu gemiddeld 535 besmettingen per dag

Voor de vierde dag op rij is het gemiddeld aantal besmettingen in ons land gedaald, tussen 10 en 16 augustus werden gemiddeld 535 nieuwe besmettingen per dag vastgesteld. Het aantal gevallen daalt over het hele land, alleen in Brussel en in de provincie Namen is het aantal gevallen toegenomen: in Brussel waren er 822 gevallen in die week, of 127 meer dan een week eerder. In Namen gaat het om 4 gevallen meer dan de week ervoor.

Straks Veiligheidsraad, dit staat er op het programma

Straks om 9 uur komt de Nationale Veiligheidsraad samen over de evolutie van de coronaepidemie in ons land. De verschillende regeringen, samen met de gezondheidsexperts, zullen zich buigen over de coronamaatregelen die vanaf september van kracht zullen zijn. Grote versoepelingen worden er niet verwacht.

Lees hier waarover de Veiligheidsraad zich allemaal buigt: 

Goeiemorgen