Current track

Title

Artist

Current show

Project X

20:00 22:00

Current show

Project X

20:00 22:00


JBC neemt (failliete) CKS en Fred & Ginger over, nog geen akkoord over Brantano

Written by on 20 augustus 2020

Meer details over de overname van CKS, Fred & Ginger en Baker Bridge door JBC zijn er voorlopig niet. FNG ging gebukt onder een grote schuldenberg en werd enkele weken geleden failliet verklaard door de handelsrechtbank van Mechelen. Zo’n 1.400 mensen verloren hun job. Het is nog niet duidelijk wat de gevolgen van de overname voor het ontslagen personeel is.

Ook winkelketen Brantano, vooral bekend van de verkoop van schoenen, maakte deel uit van de FNG-groep. Er was interesse van een Nederlandse groep om die winkels over te nemen, maar die gesprekken hebben voorlopig nog niet tot een akkoord geleid. Het is dus nog niet duidelijk wat er nu met Brantano zal gebeuren.