Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Oud-president Clinton haalt uit naar Trump op conventie: “Hij is vastberaden zijn verantwoordelijkheid te ontlopen”

Written by on 19 augustus 2020

Clinton zei dat Trump niet in staat is het land te leiden en dat tijdens “een echte crisis” zijn leiderschap “als een kaartenhuis instort”. Clinton vatte samen dat het Witte Huis de afgelopen vier jaar geen “commandocentrum is geweest, maar eerder een stormcentrum dat gekenmerkt wordt door alleen maar chaos.” Bij Trump zal één ding nooit veranderen, stelde de oud-president: “Zijn vastberadenheid om verantwoordelijkheid te ontlopen en de schuld af te schuiven.”

Biden is in de ogen van Clinton daarin het tegenovergestelde. Zo noemt hij hem nuchter en “een man met een missie om verantwoordelijkheid te nemen, niet de schuld af te schuiven, zich te concentreren, niet af te leiden, te verbinden, niet te verdelen”.