Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Cultuursector: “Minister Jambon heeft erkend dat wij coronaproof kunnen werken”

Written by on 18 augustus 2020

“In de komende uren gaan wij samen met de experten en virologen die de regering adviseren op zoek naar de juiste adviezen voor de Nationale Veiligheidsraad van donderdag.” Op die Veiligheidsraad zal de premier opnieuw een stand van zaken geven rond de aanpak van de coronacrisis in ons land en eventueel nieuwe maatregelen aankondigen.   

De cultuursector verkeert in nood. Vandaag werd dit opnieuw duidelijk nu de Antwerpse concertzaal De Roma aankondigde dat ze tot het einde van dit jaar dichtblijft. Concerten en voorstellingen organiseren voor een publiek van 100 mensen, het is niet leefbaar.