Current track

Title

Artist

Current show

MovieNight

22:00 24:00

Current show

MovieNight

22:00 24:00


3 jaar voor iedereen het wist: ex-ambassadeur Gutman voorspelde in “De Afspraak” duo Joe Biden – Kamala Harris

Written by on 16 augustus 2020

Aan tafel bij Bart Schols vertelde Gutman toen dat de rechterflank van de Democratische partij met de nederlaag van Clinton haar kansen had verspeeld. Volgens hem geldt hetzelfde voor Bernie Sanders en de linkerflank van de Democraten.

Bijgevolg zouden twee centrumkandidaten naar voren geschoven worden om huidig Republikeins president Donald Trump uit te dagen in de Amerikaanse presidentsverkiezingen op 4 november. “Ik kocht 2 domeinnamen”, zo klonk het in 2017 in “De Afspraak.” “Eentje heet Biden-Harris, de andere heet Biden-(Michelle) Obama”, aldus Gutman.