Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Live

21:00 24:00

Current show

Xclusif Live

21:00 24:00


“Goed nieuws voor campusleven”: code geel voor hogescholen en universiteiten, maar wat betekenen die kleurencodes?

Written by on 15 augustus 2020

Voor hogescholen is de situatie wat anders. Daar zijn geen specifieke richtlijnen voor de lokalen, al is het duidelijk dat niet iedereen op hetzelfde moment les op de campus zal kunnen volgen. De circulatie van en naar de campus moet met minstens 25 procent verminderd worden. Lees: geen gigantische massa studenten die zich tegelijkertijd verplaatst. In de praktijk zal er dus een combinatie zijn van les op de campus en afstandsonderwijs online.

Op de campus zullen studenten een mondmasker moeten dragen als er geen 1,5 meter afstand kan worden gehouden.