Current track

Title

Artist

Current show

Keep The 90’s

18:00 20:00

Current show

Keep The 90’s

18:00 20:00


Amerikaanse post USPS waarschuwt dat veel stemmen via de post verloren dreigen te gaan

Written by on 15 augustus 2020

De Democraten slaan hard terug. Zo twittert ex-president Barack Obama het verwijt aan Trump dat zijn regering “meer bezig is met het onderdrukken van de stemming dan het onderdrukken van het coronavirus”. Ook andere Democratische kopstukken zoals Nancy Pelosi, de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, en Chuck Schumer, fractieleider in de Senaat, eisen dat Trump ophoudt met de “aanval op de post” en “de verkiezingen laat plaatsvinden zonder zijn sabotagetechnieken”. 

Zonder het te willen, is de federale postdienst dus terechtgekomen in het centrum van de kiesstrijd.