Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Experte: “Moedig van Linde Merckpoel om roze wolk te doorprikken, ook psychologische begeleiding nodig voor zwangeren”

Written by on 14 augustus 2020

“Ik ben echt in de rouw geweest over wat ik mogelijk allemaal zal moeten opgeven, Ik voel me vooral een drager, eigenlijk. Een reci­piënt. Als ik in de spiegel kijk, herken ik mezelf niet”, geeft Merckpoel toe.

De extra kilo’s vallen haar zwaar en dan is er haar vrijheid. “Ik werk graag (ik werk veel), ik reis graag, ik sport graag, ik ben graag onder vrienden. Ik wil dat blijven doen, ook als het kindje daar is”, aldus de vlogster. Zo plant ze volgende zomer een maand mee te gaan met de Belgian Cats (de nationale vrouwenbasketbalploeg), richting de Olympische Spelen in Tokio. “Dat nemen ze mij niet af, zelfs al lig ik daar elke nacht te huilen op mijn hotelkamer”, klinkt het.