Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Dit weekend met trein naar kust? NMBS maakt onderscheid tussen toeristen en zij die er wonen/werken

Written by on 14 augustus 2020

Afgelopen dinsdag zaten de kustburgemeesters, de waarnemend gouverneur van West-Vlaanderen en de spoorwegmaatschappij samen om de situatie te bespreken en alvast te anticiperen op komend weekend. Het is vakantie en er wordt zonnig, warm weer voorspeld wat vermoedelijk opnieuw heel wat volk op de been zal brengen. 

“De inperking van het aanbod gaat gepaard met de oproep om dit weekend niet massaal naar de kust te komen”, benadrukt NMBS-woordvoerder Bart Crols in “De ochtend” op Radio 1. “Er komt een duidelijke ontrading. Er zijn heel veel goede redenen om naar de kust te gaan, maar misschien niet dit weekend.”