Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Skatepark in Turnhout tijdelijk dicht: “Jongeren leven coronamaatregelen niet na en laten zwerfvuil achter”

Written by on 11 augustus 2020

Dat is volgens het stadsbestuur niet het enige probleem. Er zou door de jongeren ook veel zwerfvuil achtergelaten worden, ondanks dat er vuilbakken geplaatst werden. Het stadsbestuur is het gedrag van de jongeren beu. “We zijn al in dialoog gegaan met hen, maar dat lijkt niet te helpen. We willen nu een duidelijk signaal geven door het skatepark te sluiten.”

Het skatepark gaat nu voor 3 dagen dicht en dat is niet de enige maatregel die het stadsbestuur neemt. “Onze preventiedienst zal vaak op het skatepark aanwezig zijn om de situatie te controleren. Volgend jaar gaan we ook jeugdwerkers inzetten om alles binnen de perken te houden.”