Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Opnieuw heel warm met maxima tot 36 graden, maar opletten voor mogelijk onweer met hagel

Written by on 11 augustus 2020

Vandaag verwacht het KMI opklaringen, maar soms ook vrij veel wolken. Plaatselijk en vooral na de middag ontstaan er warmteonweders die hier en daar behoorlijk wat neerslag kunnen veroorzaken en eventueel ook hagel. Het blijft zeer warm met, afhankelijk van de breedte van de opklaringen, maxima van 30 tot 35 of 36 graden.

Vanavond en volgende nacht blijft het opnieuw zeer zacht met pas naar morgenochtend toe temperaturen tussen 18 en 23 graden. Het is wisselend bewolkt met nog steeds lokale onweershaarden, vooral dan ’s avonds. Plaatselijk kan er veel neerslag vallen en eventueel ook hagel.