Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Night of the Proms wordt een jaar uitgesteld: “We moesten de knoop doorhakken”

Written by on 10 augustus 2020

“We hebben lang gehoopt, maar eigenlijk moesten we nu de knoop doorhakken van iets dat we al weken aanvoelden met ons verstand, maar waar ons hart nog niet klaar voor was”, zegt Jan Vereecke, de bezieler van Night of the Proms.

“Na onze zomerse Proms in Koksijde moeten we ook Night of the Proms in Antwerpen met een jaartje uitstellen. We waren klaar om onze line-up bekend te maken en de ticketverkoop liep als een trein. Maar de veiligheid van het publiek, onze artiesten en crew gaat voor alles. En voor een halflege zaal spelen vanwege de strikte maatregelen ziet niemand zitten.”