Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Blankenberge gaat dagjestoeristen morgen weren na vechtpartij op het strand

Written by on 8 augustus 2020

“Onze stad heeft een time-out nodig”, aldus Duméry. “Dat betekent dat we dagjestoeristen morgen, zondag 9 augustus, zo veel mogelijk willen weren uit Blankenberge. Enkel inwoners, tweedeverblijvers, de meerdaagse verblijfstoeristen en mensen die werken in onze stad zullen worden toegelaten. Politiecontroleposten zullen worden opgesteld langs de invalswegen. Wie dus in Blankenberge toekomt zal dus een geldige reden moeten hebben om toegang tot de stad te krijgen. Met deze maatregel proberen we de rust te laten weerkeren.”

“Bijkomend vragen we de hogere overheden om tussen 9 en 16 uur geen treinen te laten toekomen op ons grondgebied. Lokaal hebben we alle mogelijke maatregelen getroffen om de veiligheid te blijven garanderen binnen onze bevoegdheden.” 

“De hogere overheden dragen hierin een grote verantwoordelijkheid, we verwachten een duidelijk signaal. “