Current track

Title

Artist

Current show

X-Dance

00:00 06:00

Current show

X-Dance

00:00 06:00


#Vranckxvlogt: Hoe overleeft Weense cultuur tijdens pandemie? “Kunnen ons niet aan anderhalvemeterregel houden”  

Written by on 5 augustus 2020

Oorlogsjournalist Rudi Vranckx trekt deze keer niet naar Syrië of Irak, maar blijft deze zomer in Europa voor een nieuw tv-programma ‘Een zomer als geen andere’. Samen met zijn ploeg reist hij met twee campers door Luxemburg, het noordoosten van Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië, op zoek naar verhalen over hoe het coronavirus in deze gebieden haar sporen zal nalaten. Hij neemt tijdens deze reis ook eens zelf de camera in handen en vlogt enkele van zijn tussenstops. Vandaag is Vranckx in Wenen waar hij spreekt met Anneleen, een Belgische harpiste in de wereldberoemde Wiener Philharmoniker.