Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Vleesbedrijf Westvlees plaatst 225 personeelsleden in quarantaine: “Gelijkaardig aan Tönnies in Duitsland” 

Written by on 5 augustus 2020

Iedereen die er werkt, moet verplicht in quarantaine, net als de mensen van hun huishouden die ook voor Westvlees werken. Ook als hun test negatief is, moeten de personeelsleden minstens een week in thuisisolatie blijven.

Volgens Vanderjeugd is het niet aan de orde om het volledige bedrijf te sluiten. De getroffen afdeling werkt namelijk voldoende afzonderlijk van de rest van het bedrijf, zegt hij. “De ventilatie is niet verbonden met de andere afdelingen, er zijn ook aparte kleedkamers voor de werknemers. Er is dus geen reden om zo’n drastische maatregelen te nemen.”