Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Live

21:00 24:00

Current show

Xclusif Live

21:00 24:00


#Vranckxvlogt: “Een groene stad als Freiburg kan als voorbeeld dienen voor de toekomst”

Written by on 4 augustus 2020

Oorlogsjournalist Rudi Vranckx trekt niet naar Syrië of Irak, maar blijft deze zomer in Europa voor een nieuwe Canvas-reeks, “Een zomer als geen andere”. Samen met zijn ploeg reist hij met twee campers door Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Italië, op zoek naar verhalen over hoe het coronavirus in deze gebieden haar sporen zal nalaten. Hij neemt tijdens deze reis ook zelf de camera in handen en vlogt enkele van zijn tussenstops. Een van deze tussenstops is het Duitse Freiburg, een groene, ecologische stad die zichzelf de stad van de toekomst noemt.